hemma


efter 8dagar på sjukhuset så har jag äntligen fått komma hem igen!
mitt lov blev inte direkt som planerat! :S
men känns som man kanske kan se ett slut på detta nu iaf!
imorgon bär det av mot skövde igen, blev inte många dagar i borlänge eller! :(
SKÖNT ATT VARA HEMMA IGEN IAF!!!!

en vecka på sjukhuset

happ, yttligare några dagar på sjukhuset har gått då! jag blir bättre och bättre för varje dag fast det tar lång tid att bli helt bra. igår orkade jag iaf ta emot besök. Linnea, Johanna och malin var här och hälsade på <3 de var jätteskoj och träffa dom lite igen. var väl dock inte så kapabel att göra så mycket men men..
idag har jag fått tagit bort droppet helt iaf så nu är de tänkt att jag ska kunna äta så pass mycket själv att jag klarar mig. (skönt att få bort den slangen) antibiotikan driekt ut i blodet har de bytt ut mot tabletter nu, vilket också är superbra! (5st tabletter tog jag i morse, då känner man sig inte så jättefrisk men)
har dock kvar dreneringen i magen, den dras ur lite grann för varje dag så hoppas att den dras ut helt imorgon så i bästa fall så kommer jag hem imorgon.


saknar handbollen och mitt normala liv!!!
igår spelade vi mot Lugi, hade verkligen velat vara med men var väl inte riktigt kapabel till de. blev vinst iaf 29-24 till oss, NI ÄR GRYMMA BRUDAR!!

uppdatering

hade ju hoppats på att antibiotika var botemedlet men icke!
i söndags var värsta dagen på länge alltså.
de försökte komma ned till varbölden med hjälp av en liten slang bara och lokalbedövning. så då låg jag vaken i 2timmar medans som försökte hitta rätt. att få bedövningen gjorde hur ont som helst och även vissa saker under själva utförandet. efter 2 timmar så gav de upp och insåg att jag måste opereras igen.
en timme senara fick jag åka in på operation, blev sövd och vadnade sedan och hade jätteont!

har fortfarande ett slan i magen där bakterier och var ska rinna ut, mina tarmar står fortfarande still så magen är uppsvullen.

jag orkar inte änns säga hur trött jag är på det här nu, spelar ingen roll hur mycket jag svär eller så de blir tydligen inge bättre ändå!

jag blir så arg, var tydligen nå rykten nu att jag inte trivdes i skövde och var på väg hem igen! det stämmer ju inte alls, vart hittas allt på? :@
jag trivs iaf jättebra i skövde och ska verkligen inte flytta hem, men de är skönt att vara gemma nu när jag är såhär pass sjuk!

sjukhuset igen!

japp då ligger man på sjukhuset igen då! :(
har var i magen som nu ska försökas tas bort med antibiotika (hoppas det går) annars blir de operation.
ligger iaf på barnavdelningen egen tv och internet iaf. ibland är de bra att fylla sent!
vill bara bli frisk nu!


gött med seger mot kärra igår iaf!

depp

nu blir de bara deppinlägg här. jag har inte så mycket att säga mer än att jag är jävligt trött på att ha ont och så nu! alla säger att de tar tid och att jag ska låtaa de ta den tiden det tar, men de är inte så lätt! jag är inge brra på att ta de lugnt speciellt inte när jag har gjort det i snart 2 veckor!

skulle kunna skriva en del om handboll men de gör mig ännu mer deprimerad att jag inte kan vara delaktig men lite iaf:
vi vann mot Kropps (bra jobbat tjejer) match igen imorgon då mot kärra!
herrarna vann med en boll mot RIK igår (Y)
borlänges damer vann igår också de mötte Ludvika, inte den roligaste matchen om jag får säga det själv men gött att borlänge vann.

vart tog musklerna vägen :O

jag har verkligen INGA muskler kvar på kroppen alltså! känns som att jag kommer gå av eller något.
HELST SJUKT, usch vad hemskt det är !

orkar inte

jag är så jävla less på det här nu. vill kunna röra på mig! kom igen jag har lidit nog nu det räcker!


just nu spelar tjejerna mot kropps (hade ju inte skadat att vara med) hoppas på sån här glädje efter 60match-minuter! kom igen nu tjejer!

jag ser ljuset i tunneln!

I fredags orkade jag inte med att må så jävla dåligt som jga gjorde nå mer så underbara malin tog mig till KKS akutmottagning. där tog jag prover och de kände på mig mm, vilket resulterade i operation på lördagmorgon! (i väntan på operation så väntade Malin och Carro med mig, min änglar) man viste inte riktigt vad felet var innan operationen men de andade blindtarmenen vilket det mycket riktigt var. den hade vart riktigt ful och sedan hade den också sprucklit, så inte konstigt att jag hade ont. 
operationen gick riktigt bra, var lite nervös innan men längtade ändå tills att göra något åt de onda. 3dygn efter operationen var jag tvungen att vara kvar, och tro mig dagarna går inte fort på sjukhuset eller, DET FINNS INGET ATT GÖRA HELLER! tur att mamma och mormor tog sig ner till mig och har vart hos mig :)  första dagen efter operationen så orkade jag knappt gå, de var för jobbig och gjorde fööör ont. min mage var så uppblåst och sväld så de såg ut som jag var i 4:de månanden eller något liknande. men för varje dag som har gått från operationen så har de blivit bättre och bättre.
nu sitter jag i bilen på väg hem till Bolänge, magen är fortfarande inte helt tillbaka till sitt normala jag annars så börjar jag kunna äta lite och så nu för första gången på en vecka.
fy fan vad jag måste ha gått ner i vikt nu, jag känner mig så jävla smal och helt utan muskler så de är helt sjukt! usch, vad hemskt det är!
ja men nu kan jag ju inte få uppleva denna hemsak smärta jag har haft nå mer iaf, de är de värsta jag har vart med om i hela mitt liv! men ser som sagt ljuset i tunneln nu :)
ses hemma i Bolänge


SJUK

happ då har jag vart sjukare ään någonsin sen i söndags då! är dock inte frisk ännu men tror att de är påväg mot något bättre nu! missa skolan en vecka är inge bra och missa träning en vecka är inge bra men har inte haft något annat val. har inte änns orkat gått in på datorn fören idag. jag har säker gått ner minst 5kg har inte ätit något riktigt sen i söndags. och muskler vad är de :S och fy fan för att bo själv när man mår såhär förjävligt, då vill man bara ha mamma här!  


syskon

match mot Le Havre idag igen då. blev förlust med 3bollar!
jag kommer blir grym på att värma upp alltså, de är de jag står för på matcherna än så länge!
imorgon ska jag spela med Somby, så då blir de speltid iaf ska bli riktigt skoj faktiskt!
idag kom ante, crille och pappa hit så dom är här på besök tills imorgon, mycket trevlig!
var hos ewe och såg på fotbollen också :) <3


MALLAN


idag har jag harft historia prov, skönt att ha de hur värden måste jag säga!
MALLAN kom hem till underbara skövde igen! har inte sett henne på en vecka fan. bil hade hon med sig också <3 efter träningen bjöd jag på köttfärssås och makaroner, lyckat som vanligt.
skoj var de också, känns bra att ha henne här igen :D

snygging

var riktigt längesedan vi hade riktig träning med laget men idog kom den och drygt var de!
halva passet var gym halva handboll. efter gymet var man ju halt mörbultat och sen ut och spela tvåmål direkt på de. men kul var de iaf, men fan för den som inte har träningvärk imorgon :P
hade handboll i skolan i morse också, spelade minihandboll (vinst för oss), så lite skott teknik och sen 5 mot 5, de var också sjukt skoj :D

sen har min bäste vänn färgat håret hos mor min idag!
kolla hur snygg hon är eller! gillar färgen SKAAARP! johannisch du är min bara min! fast färgen borde ckså vara min!

nu väntar jag på att potatisen ska koka klart så jag kan få äta mormors goda skinkstek! gud vad jag längtar, men vad hände med såhär sen middag? :S

historia prov imorgon så nu får de la bli att plugga!!
pusspåer

hemma

ja, då var men tillbaka på svensk mark igen då och vardagen har börjat igen!
Frankrike har vart bra om man inte kollar på matchen!
vi bodde jättebra och de var hur fint som helst!
ska inte snacka så mycket om matchen men vi började bra och tog ledning med 2bollar efter 15min, sedan gjorde vi flera mistag som vi blev staffade på direkt och Le Havre var ikapp och förbi. då hände något med vårt spel och ingenting fungerade som de skulle. nej inga mer kommentarer, men bilder kommer sen
nu ska jag "plugga"!

FRANCE


nu har mamma vart här och hjälpt mig med lite allt möjligt! de var behövligt :) tack <3 de var kul att träffa na igen :)
ikväll blir de lite uppladdning med wii och imorgon bär det av mot Frankrike :)
ska bli hur kul som helst, vi ska åka dit och vinna matchen och åka hem lyckliga <3
ladda nu brudar!!!

VINST!

vann mot sävehof igår med 28-24, helt sjukt bra. det var deras första poäng förlust i seriespel på typ 37matcher eller något! galet bra! det är alltid kul att vinna men att vinna mot sävehof är något extra :D
tjejer ni är grymma!

http://alltomhandboll.nu/news.aspx?NEW_ID=6311







ska med till frankrike också! är så glad :D

RSS 2.0